Er zijn  1 bezoeker(s)
 
Welkom op SoShe

wij zijn het nieuwste internetplatform voor lesbische, bisexuele en heterovrouwen. Jullie kunnen to the point informatie verwachten op het gebied van cultuur, entertainment, lifestyle en trends. Dit alles brengen wij met een gezonde dosis humor. Elke twee weken worden de onderwerpen vernieuwd. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Bekijk hiervoor de advertenties in de nieuwsbrief.

Veel plezier op SoShe!
Inloggen op SoShe Profielen
Nickname
Wachtwoord

Single of the month
Memory Game

Nieuwsbrief

Naam
E-mail

Jouw naam
Naam geliefde
 

Advertentie

Thuis bij... Rebecca

We bijten de spits af met Rebecca.
Rebecca is 25 jaar, en woont in Raalte.

 
"Ik woon in een klein maar knus arbeidershuisje.
Toen we het huis kregen was het helemaal af- en uitgeleefd.
Drie maanden lang zijn we bezig geweest om het huisje weer op te knappen. Ik woon er inmiddels al weer ruim 2 jaar samen met mijn hondje Lola."

     
 
"De banken in de woonkamer heb ik in een 2ehands winkel op de kop weten te tikken. Ik ben er nog steeds erg blij mee ( een likje lederverf doet zo nu en dan wonderen). Tussen de banken staat een schuine wand. Die hebben we er zelf ingezet omdat er een hele lelijke schouw achter zat. Mijn opa heeft voor mijn verjaardag een opbergtafeltje gemaakt waarin ik een slaapzak heb liggen. In de wintermaanden vind ik het heerlijk om met slaapzak over naar de tv te kijken. Op de wand heb ik 6 fotolijstjes gehangen met oude foto's in bruintoon afgedrukt. Elke keer als ik ernaar kijk dan geniet ik ervan. Mooie momenten uit mijn leven aan de muur!"

 

"De keuken heb ik heel erg geluk mee gehad. Net op het moment dat ik de woning kreeg had de woningbouwverreniging besloten dat mijn wijk van nieuwe keukens werd voorzien. Nog tijdens de verbouwing kwamen de keukenmannetjes mijn keuken aanleggen.
De apparatuur is een bij elkaar gescharreld rommeltje maar het functioneert prima allemaal.
Het beeldje heb ik afgelopen zomer meegenomen vanuit toscane. Er was daar een winkel vol met reusachtige beelden van o.a. prachtige dames. Maar die beelden waren helaas te groot, te zwaar en te duur om mee te nemen naar huis."

                      

"Ik heb een hele grote achtertuin. Rechts op de
foto zie je nog een deel van mijn hangmat. In de zomer met mooi weer kan ik hier veel tijd in doorbrengen met of zonder boek. Lola ligt liever op de warme tegels... ze is gek op zon!""Het halletje is erg klein bij de voordeur. Ik had er altijd een grote plant
op het tafeltje staan maar die werd op een gegeven moment zo groot dat ik er elke keer tegenaan stootte. Bovendien vonden andere planten de tocht van de voordeur niet fijn. Daarom heb ik deze rode/roze vaas gekocht met nep bloemetjes erin. Ik vind het eigenlijk veel mooier zo.
Ook boven is het allemaal niet zo groot maar wel heel knus en gezellig.
Als je de trap oploopt loop je recht tegen mijn logeer/rommel/strijk/sport - hok aan. De kamer is bijna helemaal gevuld
met de crosstrainer die ik samen met mijn vader kocht."


               

"Rechts van de trap zit mijn computerkamer. Hier breng ik vele uurtjes door achter mijn helaas hoog bejaarde pc. De douche... niets bijzonders... gewoon veel te veel potjes en shampootjes op een plankje bij de wastafel."

                         

"En dan mijn slaapkamer... de kamer staat vol met bed. Ik heb een heel groot bed, dat heerlijk ligt. En het hemelbed effect is bij toeval ontstaan
toen ik vanwege de muggen een klamboe kocht. Ik vond het zo leuk staan dat ik heb besloten het nu altijd te laten hangen."
 
                                    
 
Op het moment is nog niet zeker of de huizen blijven staan. De woningbouwverreniging denkt erover de huizen te renoveren of
zelfs helemaal te slopen en een compleet nieuwe wijk er weer neer te zetten. Ik zou het niet zo erg vinden. Tegen de tijd dat dat gaat gebeuren is mijn huis wel weer toe aan een opfrisbeurt en... een nieuwbouw woning lijkt me ook niet verkeerd.
Ik wacht dus rustig af en tot die tijd... geniet ik lekker op mijn eigen stekkie samen met Lola.

Advertentie

Bemiddeling in huurwoningen door heel Nederland. Van kamers tot hele woonhuizen!

Klik hier


Archief
Thuis bij... Rebecca
Thuis bij...

sitemap | disclaimer | links
© SOSHE 2006