Er zijn  1 bezoeker(s)
 
Welkom op SoShe

wij zijn het nieuwste internetplatform voor lesbische, bisexuele en heterovrouwen. Jullie kunnen to the point informatie verwachten op het gebied van cultuur, entertainment, lifestyle en trends. Dit alles brengen wij met een gezonde dosis humor. Elke twee weken worden de onderwerpen vernieuwd. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Bekijk hiervoor de advertenties in de nieuwsbrief.

Veel plezier op SoShe!
Inloggen op SoShe Profielen
Nickname
Wachtwoord

Single of the month
Memory Game

Nieuwsbrief

Naam
E-mail

Jouw naam
Naam geliefde
 

Advertentie

Onbereikbaar

De weg was lang, het was heet en de rugzak brandde op mijn rug. Ik begon me af te vragen wat ik hier aan het doen was. Het leek zo mooi in Nederland. Twee maanden alleen rondtrekken in Australië om na alle dingen die gebeurd waren even rustig na te denken.

Maar nu ik hier stond helemaal alleen langs de kant van de weg was er niks meer over van mijn idee. Ik had er geen zin meer in. Wilde terug naar huis. Ik stond al minstens een uur te wachten op een lift, ik was maar gaan lopen maar de weg was eindeloos.

Af en toe reed er een auto langs maar niemand deed een poging om te stoppen en mij mee te nemen. Australiërs waren toch zulke vriendelijke mensen? Ik merkte er niets van.
Ik wilde eigenlijk opgeven en in de berm neer ploffen maar zag nog een auto aankomen. Ik sprak met mezelf af dat ik het nog één keer zou proberen. Ik begon te zwaaien en de auto kwam dichterbij. Het leek alsof de auto afremde. Ik werd al blij want de zon werd nu wel erg heet. Maar op het laatste moment zoefde de auto toch voorbij. Wat een kutdag.
Ik plofte neer langs de kant van de weg en zette het flesje water waar nog een slok inzat aan mijn mond. Ik leunde achterover tegen mijn rugzak aan en deed mijn ogen dicht. Ik doezelde een beetje weg in de brandende zon. Hoorde ik nou iets over verbeelde ik het me maar? Ineens gleed er een schaduw over mijn hete, vieze lichaam. Ik opende mijn ogen en twee mooie blauwe ogen keken recht in die van mij. Ik schoot overeind. De auto was terug gekomen. Mijn lift!

Een vrouw met een echt Amerikaans accent vroeg me of ik een lift nodig had. Ik antwoordde dat ik graag naar het eerst volgende dorp wilde. Dat kon, ze kwam overeind en liep nonchalant naar de auto. Ik volgde haar met mijn zware rugzak en gooide die achterin de auto. De vrouw liep naar de bestuurderskant en stapte in. Ik liep naar de auto en plofte naast haar neer. We begonnen te rijden en ik zette mijn zonnebril af. In de zon met mijn zonnebril op had ik nog niet echt de tijd gehad naar de vrouw te kijken. Ik draaide mijn hoofd om en het zweet brak me uit. Dit was een vrouw die alleen in mijn dromen voorkwam! Ze had half lang donkerblond haar met een slag erin. Haar ogen leken in dit licht nog blauwer en ze had donkerrode volle lippen. Ze bleek Zoë te heten. We kletsen wat over koetjes en kalfjes terwijl de auto verder zoefde over het hete asfalt.

Zoë bleek het type vrouw te zijn die ik nooit zou kunnen krijgen. Ze was erg zelfverzekerd en ik leek naast haar meer een ongeleid projectiel dan een mens. Maar goed, het kon de pret niet drukken. We raakten aan de praat over relaties. Ze vertelde dat haar vriendin haar net had verlaten. Het leek mijn verhaal wel. We zaten duidelijk in hetzelfde schuitje. Na allebei even lekker gezeurd te hebben over onze exen moesten we lachen. De verhalen leken eng op elkaar.

Helaas voor mij kwamen in het volgende dorp terecht. Ik had het eigenlijk wel naar mijn zin in de auto. Ik begon na te denken waar ik nu weer een slaapplaats zou kunnen vinden. Het dorp leek niet veelbelovend. Ze zette de auto aan de kant van de weg en keek me aan. Ze keek me aan en ik verdronk bijna in haar ogen. Ik werd rood en schaamde me diep. Deze vrouw wilde ik, ze was bezweet van de zon op de auto en de zweetdruppels stonden op haar bovenlip wat haar nog aantrekkelijker maakte. Op het moment dat ik de auto uit wilde stappen en haar wilde bedanken legde ze haar hand op die van mij. De rillingen liepen over mijn rug heen. Ze vroeg of ik nog een stukje mee wilde rijden. Ze kende een stukje mooie natuur hier niet ver vandaan die ze me graag wilde laten zien.
Wat kon ik anders dan ja zeggen? De toon was gezet. Gedurende het kleine ritje naar de plek leek de spanning te stijgen. We zeiden bijna weinig en het werd alsmaar heter in de auto. Elke keer als mijn ogen afdwaalden naar haar bezwete lichaam sloeg zij haar ogen neer. Ik vroeg me af of ik me dit niet verbeelde.

Bij de plek aangekomen die inderdaad erg mooi was had ik alleen nog maar oog voor haar. Ze haalde een deken uit de auto en legde die in het gras neer. Er was verder niemand te bekennen. Ze ging zitten op de deken en haar lichaam dat ik niet echt had durven bekijken in de auto was erg mooi. Ze had lange benen en goed gevormde borsten. Ik ging naast haar zitten en ze keek me weer een ogenblik in mijn ogen. Ik voelde dat ik het nog warmer kreeg, haar ogen waren echt erg mooi blauw. Ineens boog ze zich voorover naar mij, ik keek recht tussen haar borsten en mijn hart bleef even steken. Ik tilde mijn hoofd op en haar hoofd was nog maar een centimeter van die van mij verwijderd. Ik wist niet wat ik moest doen. Ze keek me vragend aan. Was dit een teken? Ik probeerde na te denken maar haar lippen kwamen al dichterbij. Ik kreeg de rillingen toen haar zoute lippen die van mij raakten. Ze smaakten zo lekker en ik zoende terug. Ik trilde nog steeds, ze kwam nog dichterbij zitten en terwijl ze me zoende begon ze mijn bezwete lichaam te strelen en ik dat van haar. Ineens voelde ik de warmte niet meer. Ik voelde alleen haar handen die langzaam mijn hemdje uittrokken. Een teken voor mij om die van haar ook uit te doen en daaronder zat een geweldig mooi lichaam wat mijn lichaam deed verlangen naar dat van haar.

Ineens duwde ze me naar achter, ik kwam op mijn rug te liggen en ze boog zich over me heen. Haar handen waren overal en ik voelde dat ik nat werd. Langzaam trok ze mijn broek uit en enkele seconden later ook mijn boxer. Ik ontdeed haar ook van haar kleren en het moment dat haar warme, bezwete mooie lichaam dat van mij raakte kon ik niet meer nadenken. Ze begon me langzaam in mijn nek te zoenen en zakte met haar tong alsmaar verder naar beneden. Ik begon te kreunen. Ik wilde dit zo graag, ik wilde haar tong tussen mijn benen voelen. Ik duwde haar hoofd de richting uit, dat werd niet meteen beantwoord. Ze begon me te plagen. Ik deed mijn ogen dicht en voelde hoe haar handen eerst in de buurt kwamen van waar ik haar wilde hebben. Ze raakte me aan en ik kronkelde. Haar warme tong trok strepen over mijn buik en ging langzaam naar beneden. Haar gehijg maakte mijn verlangen nog groter en ik begon zelf ook te hijgen. Toen haar tong onder mijn navel kwam hield ik het niet langer uit. Ik duwde haar hoofd naar beneden en voelde haar tong tussen mijn benen glijden. Ik voelde ook haar vingers daarheen gaan en kreunde het uit. Ik ging achterover liggen, sloot mijn ogen en genoot van haar tong en vingers tussen mijn benen. Het duurde even maar ik kwam heftig klaar. Ik kreunde het uit en zij hijgde mee. Met haar warme lichaam dicht tegen dat van mij genoot ik nog even na.
Misschien was Australië zon slecht idee nog niet!

Ingestuurd door Evelien

Archief
Een slapeloze nacht
Onbereikbaar
Ibiza Dromen

sitemap | disclaimer | links
© SOSHE 2006