Er zijn  1 bezoeker(s)
 
Welkom op SoShe

wij zijn het nieuwste internetplatform voor lesbische, bisexuele en heterovrouwen. Jullie kunnen to the point informatie verwachten op het gebied van cultuur, entertainment, lifestyle en trends. Dit alles brengen wij met een gezonde dosis humor. Elke twee weken worden de onderwerpen vernieuwd. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Bekijk hiervoor de advertenties in de nieuwsbrief.

Veel plezier op SoShe!
Inloggen op SoShe Profielen
Nickname
Wachtwoord

Single of the month
Memory Game

Nieuwsbrief

Naam
E-mail

Jouw naam
Naam geliefde
 

Advertentie

Single Cindy


Naam: Cindy
Leeftijd: 21
Woonplaats: Beuningen
Valt op: Vrouwen
Houdt van: Met mijn vrienden uitgaan, winkelen, kindjes, smsen, muziek, vrouwen, uitdagingen.

 
Single
Cindy moet even nadenken als ik vraag hoelang ze al single is. Uiteindelijk komt het hoge woord eruit, 5 maanden.
 
Lekkere celebs
Welke celeb vindt Cindy nou echt lekker? Chloë Sevigny uit de film “if these walls could talk 2” heeft volgens Cindy een uitstraling waar je u tegen zegt. Niet te vergeten een hele ‘mooie’ stem. Cindy gebruikte een benaming die de redactie niet op SoShe plaatst…
 
Versiertrucs
Om Cindy te versieren moet zij de vrouw in kwestie wel interessant vinden. “Anders hoeven ze wat mij betreft niets te doen…”
Maar wat als ze wel interessant is? “Tja, dan is er niet veel voor nodig. Ik versier haar in ieder geval niet zelf, ik wacht tot ze op me af komt. Ik heb wel eens gehad dat er een heel leuk meisje liep in een discotheek en die sprak me aan en dan ging ik als een gek weer de dansvloer op!
 
Exen
Op de vraag hoeveel exen Cindy heeft wordt er wederom weer lang nagedacht. “Laat ik het zo zeggen, ik heb meer losse flodders dan exen. Ik heb maar 8 ex-vriendinnen.
 
Hotspot
“Welke plek noem je raar?” antwoord ze als ik vraag wat de vreemdste plekken zijn waar ze seks heeft gehad. De lift van het ziekenhuis? Een trein? Op mijn werk op kantoor?
“Waar ik het nog zou willen doen? Alle plekken die ik nog niet heb gehad, bijvoorbeeld de eiffeltoren en de middenstip van een voetbalveld.
 
Toekomstige vriendin
“Ik heb mijn toekomstige vriendin te bieden; heel veel liefde, vertrouwen, een mooie toekomst samen met mij… Even denken… Ik ben lief, te lief haha en ik heb humor. Verder houd ik van knuffelen.”
 
 


Wil jij in contact komen met deze single?

Stuur dan een mailtje naar: info@soshe.nl

Archief
Single Chantal
Single Callista ( Cinema )
Single Dewi (wicked81)
Rianne
Single zwarte pot

sitemap | disclaimer | links
© SOSHE 2006