Er zijn  1 bezoeker(s)
 
Welkom op SoShe

wij zijn het nieuwste internetplatform voor lesbische, bisexuele en heterovrouwen. Jullie kunnen to the point informatie verwachten op het gebied van cultuur, entertainment, lifestyle en trends. Dit alles brengen wij met een gezonde dosis humor. Elke twee weken worden de onderwerpen vernieuwd. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Bekijk hiervoor de advertenties in de nieuwsbrief.

Veel plezier op SoShe!
Inloggen op SoShe Profielen
Nickname
Wachtwoord

Single of the month
Memory Game

Nieuwsbrief

Naam
E-mail

Jouw naam
Naam geliefde
 

Advertentie

Single Sharon


Naam: Sharon

 

Leeftijd: 21 jaar

Woont in: Lathum

Beroep: Beletteraar ( lees; designer van reclame-stickers op o.a. auto’s)

Valt op: Vrouwen

Houdt van: Karten, fotograferen, stappen en designen

  

 

 

 

 

Bij de vraag waarom Sharon is gekozen tot ‘ Single of the month’ begint ze te lachen. “Omdat jullie niemand anders hadden?!” Ik moet haar nageven dat het wel een beetje zo was, we hadden inderdaad nog geen rijen met vrijgezelle dames vanwege de lancering van SoShe en moesten dus zelf op zoek.

Aan de telefoon hoor ik een stilte nadat ik haar heb gevraagd hoeveel exen ze heeft. “Tien,” antwoord ze uiteindelijk. Een beetje verbaast noteer ik het antwoord, en ze vertelt me erbij dat vijf van deze relaties ‘zandbakrelaties’ waren. Kleuterschool affaires tellen niet mee, dus het zijn officieel vijf echte relaties geweest, met mannen…

Sharon vindt Jennifer Beals de lekkerste celeb die er is. Voor degenen die het nog niet weten… Bette uit the L-word.

“Is een waterbed een rare plek?” “Ja, kan…Heb je nog meer rare plekken waar je sex hebt gehad?” Ze denkt even na. “Aan het water... Gelukkig keek er niemand.” “Waar ik het nog weleens zou willen doen? In een warm land… Een lift lijkt me ook leuk, het liefst een glazen lift..”

Ik vraag tot slot wat de grootste afknapper is op een eerste date of de eerste week van je relatie. Meteen zegt ze:”Als iemand met open mond eet of heel erg smakt tijdens het eten.” Ook geluiden tijdens het slapen worden niet gewaardeerd. “Het eten met open mond is me gelukkig nog nooit overkomen, die geluiden helaas wel…”

 

Wil jij in contact komen met Sharon?

 

Mail dan een foto en vertel wat over jezelf naar singlemonth@soshe.nl

 

Ben je het alleen zijn ook zat of ken je iemand waarvan jij vindt dat het nu echt tijd is dat ze de liefde van haar leven gaat ontmoeten?

Mail dan naar singlemonth@soshe.nl

Archief
Single Chantal
Single Callista ( Cinema )
Single Dewi (wicked81)
Rianne
Single zwarte pot

sitemap | disclaimer | links
© SOSHE 2006