Er zijn  1 bezoeker(s)
 
Welkom op SoShe

wij zijn het nieuwste internetplatform voor lesbische, bisexuele en heterovrouwen. Jullie kunnen to the point informatie verwachten op het gebied van cultuur, entertainment, lifestyle en trends. Dit alles brengen wij met een gezonde dosis humor. Elke twee weken worden de onderwerpen vernieuwd. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Bekijk hiervoor de advertenties in de nieuwsbrief.

Veel plezier op SoShe!
Inloggen op SoShe Profielen
Nickname
Wachtwoord

Single of the month
Memory Game

Nieuwsbrief

Naam
E-mail

Jouw naam
Naam geliefde
 

Advertentie

‘Love is in the air… Every day and every night….’‘

‘Love is in the air… Every day and every night….’

John Paul Young weet het mooi te brengen. Helaas kan niet iedereen deze ode aan de liefde welgemeend mee blèren.

Mijn lovelife bijvoorbeeld is praktisch non-existing. En dit is geen aangename constatering voor een aandachtsgeile flirt als ik…. Het is niet zo dat ik mijn leven zinloos acht op het moment dat Jan Smit alle aandacht van Cupido opeist, maar een beetje spanning op het liefdesfront leukt het bestaan van een 25-jarige single toch aardig op.
Gelukkig (in dit geval dan, vaker wens je hen non-existance toe) bestaat het fenomeen ‘ex’. Bij gebrek aan vers mannelijk bloed heb ik namelijk de gewoonte om terug te vallen op lovers uit vervlogen tijden. Dan bedoel ik niet de hoofdrolspelers uit de twee serieuze(re) relaties die ik heb gehad, maar meer de langdurige scharrels en paar-maanden-vriendjes met wie het om uiteenlopende redenen nooit echt wat geworden is. Met veel van hen ben ik bevriend of heb ik sporadisch nog contact. Omdat er altijd iets van die vroegere spanning blijft hangen, zijn ze altijd goed voor wat onschuldig geflirt en met sommigen loopt het regelmatig uit op wat minder onschuldige handelingen. Ondanks mijn vrijgezelle status hoef ik dus niet geheel celibatair dor het leven (en hoef ik me niet te storten op wanhopige kerels in de kroeg).

Toch verlang ook ik wel eens naar de intimiteit en vanzelfsprekendheid van een vaste relatie. Zeker nu Valentijnsdag er weer aan komt (ik hecht weinig waarde aan deze commerciĂ«le flauwekul, maar toch…) en je geen etalage zonder roze harten meer ziet, word je als vrijgezel toch behoorlijk geconfronteerd met het feit dat je geen liefdevolle wederhelft hebt.
Thank god, draait Valentijn niet alleen om bestaande liefdes, maar juist om geheime aanbidders, onverwachte liefdesverklaringen en waardevolle vriendschappen.
Ik koester dan ook zoals elk jaar (valse) hoop op een overvolle brievenbus.

Omdat niets liefde zo mooi uitdrukt als muziek, ben ik voor degenen onder jullie die Valentijnsdag door gaan brengen met hun geliefde een uitgebreide zoektocht gestart naar de ultieme lovesongs. Combineer ze met kaarsjes en een wijntje en jullie romantische avond kan niet meer stuk…. Om het geheel compleet te maken (en voor wie net als ik op het moment meer lust- dan liefdesgevoelens ervaart) ook een lijstje met lekkere muziek om op te seksen!

Very lovely om je lover bij in de ogen te staren:

1) Lady In Red – Chris the Burgh
2) Love Should – Moby
3) Have I Told You Lately That I Love You – Rod Stewart
4) Always - Bon Jovi
5) The One - Shakira
6) Geef Mij Je Angst – Guus Meeuwis
7) If You’re Not The One – Daniel Beddingfield
8) Can’t Take My Eyes Of Of You – John Paul Young
9) My Girl – The Temptations
10) Zij Maakt Het Verschil – De Poema’s

Very lovely om je lover bij te bespringen:

1) Temptation - Moby
2) Fever - Elvis
3) Sexy Back – Justin Timberlake
4) Who Makes You Feel - Dido
5) I Like It - Moby
6) Erotica - Madonna
7) Smooth – Carlos Santana
8) Slow – Kylie Minogue
9) Get It On Tonight - Montell Jordan
10) Freak Me - Another Level

 Enjoy!

Groetjes SuperSaar

Archief
Ga jij trouwen?
Voorstellen SuperSaar
Lifestyle

sitemap | disclaimer | links
© SOSHE 2006