Er zijn  1 bezoeker(s)
 
Welkom op SoShe

wij zijn het nieuwste internetplatform voor lesbische, bisexuele en heterovrouwen. Jullie kunnen to the point informatie verwachten op het gebied van cultuur, entertainment, lifestyle en trends. Dit alles brengen wij met een gezonde dosis humor. Elke twee weken worden de onderwerpen vernieuwd. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Bekijk hiervoor de advertenties in de nieuwsbrief.

Veel plezier op SoShe!
Inloggen op SoShe Profielen
Nickname
Wachtwoord

Single of the month
Memory Game

Nieuwsbrief

Naam
E-mail

Jouw naam
Naam geliefde
 

Advertentie

Wintertips van SuperSaar

Ergens diep van binnen voel ik vaag wat kriebelen. De oorzaak van dit irritante gevoel zit hem niet in het feit dat ik sinds vanmorgen niks gegeten heb. Ook heb ik voor vanavond geen spannende date met de langverwachte man van mijn dromen op het programma staan. Nee, het is wat anders. Ik herken het gevoel, weet waar dit toe kan leiden en spreek mezelf streng toe: ‘nee Saar,  je hebt vorige week dat lingeriesetje nog gekocht, je telefoonrekening was veel te hoog deze maand (hoe verrassend..) en je probeert te sparen (‘probeert’ zegt eigenlijk al dat dit argument vrij makkelijk van tafel geschoven kan worden..). Je begeeft je dus NIET op grondgebied binnen een straal van 100m van de Kalverstraat de komende tijd.’
Een half uur later bevind ik me in een volgeladen pashok in een winkel aan de Kalverstraat, die geen prijzen hanteert geschikt voor mijn studentenbudget. Nog even later sta ik met die ene mooie broek bij de kassa die nu afgeprijsd is en die ik dus ècht niet kan laten liggen. En heel toevallig ben ik per ongeluk tegen het perfecte witte bloesje aangelopen waar ik al maanden naar zoek, het zou onverantwoord zijn dat niet te kopen.
Als ik buiten sta, ben ik dolgelukkig met mijn nieuwe aankopen en trots op mezelf omdat ik verdere verleidingen heb weerstaan. Dat ik het risico loop aan het eind van de maand alleen maar brood met pindakaas te kunnen eten, ach, who cares…

Helaas is dit geen verzonnen scenario, maar speelt het zich regelmatig in ongeveer deze vorm af. En mijn bankrekening is niet de enige die wekelijks geplunderd wordt om een kledingkast op te leuken met de allernieuwste ‘must haves’… Miljoenen vrouwen met mij weten het: kleren (en schoenen, tassen, accessoires..) heb je NOOIT genoeg!!
Nu verkeerde ik ooit in de veronderstelling dat het bovenstaande in mindere mate geldt voor de meeste lesbische dames. Ondertussen weet ik dat er genoeg potten zijn die net zo hard staan te dringen in de rij bij de H&M als de gemiddelde hetero shopaddict.

Dus voor ons allen geldt: we kunnen weer flink los in de stad dit seizoen, want de wintermode is leuk!!!
Al zijn er net als elk jaar ook weer trends waar ik op z’n zachtst gezegd braakneigingen van krijg en waarvan ik me ernstig afvraag welke halve zool zoiets belachelijks heeft kunnen bedenken. Om vervolgens vol bewondering toe te kijken hoe modeminnend Nederland zich vol overgave op deze vaak absoluut niet flatterende kledingstukken stort, om er maar volgens de laatste mode bij te lopen.

Hier onder mijn persoonlijke favorieten en braaknummers uit alles wat hedendaags als ‘hip’ te boek staat.

Helemaal goed vind ik:

* De kleuren! Saaie muts als ik ben, ben ik dol op het zwart, bruin en grijs dat je    overal ziet. Om er niet elke dag als een begrafenisondernemer bij te lopen: goud!!

* De riem om je taille over een tuniek, wat langer shirtje of iets dergelijks. Mooist als je enigszins bedeeld bent met een slank figuur. Heb je wat steviger neukteugels, laat dit aub achterwege…

* De uniform/kostuum stijl. Lekker stoer en kan je zo mannelijk of vrouwelijk maken als je zelf wilt.

* Lekker grote tassen met veel vakjes, ritsen en frutsels. Je zou je vibrator nog mee kunnen nemen zonder dat het opvalt….

* Je moet er van houden, maar ik ben er gek op: giletjes! Wat mij betreft het beste wat dit seizoen op modegebied heeft gebracht.

Daar tegenover staan enkele trends waar ik nog niet dood in gevonden wil worden:

* Skinny jeans. Ze zijn overal! Je moet ernstig skinny zijn om ze te kunnen hebben, en dan nog doet het pijn aan m’n ogen om er naar te kijken…..

* Handschoenen. En dan niet het soort dat je aan doet om te voorkomen dat je vingers eraf vriezen, maar het soort dat ¾ van je arm bedekt en je binnenshuis draagt. Belachelijk en onhandig (plassen met handschoenen aan??).

Shop ze zou ik zeggen, de uitverkoop is begonnen!!

Archief
Ga jij trouwen?
Voorstellen SuperSaar
Lifestyle

sitemap | disclaimer | links
© SOSHE 2006