Er zijn  1 bezoeker(s)
 
Welkom op SoShe

wij zijn het nieuwste internetplatform voor lesbische, bisexuele en heterovrouwen. Jullie kunnen to the point informatie verwachten op het gebied van cultuur, entertainment, lifestyle en trends. Dit alles brengen wij met een gezonde dosis humor. Elke twee weken worden de onderwerpen vernieuwd. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Bekijk hiervoor de advertenties in de nieuwsbrief.

Veel plezier op SoShe!
Inloggen op SoShe Profielen
Nickname
Wachtwoord

Single of the month
Memory Game

Nieuwsbrief

Naam
E-mail

Jouw naam
Naam geliefde
 

Advertentie

Voorstellen SuperSaar

Dames van welke geaardheid dan ook; welkom op de ‘lifestyle’ pagina van SoShe!! Ik ben een 24-jarige uber-hetero en ik word geacht jullie leven te verrijken met mijn kritische visie op dingen als trends en uiterlijk vertoon.

Om jullie enig idee te geven van wie hier aan het woord is, zal ik in mijn eerste bijdrage aan SoShe wat vertellen over mij en mijn leven, dat zich afspeelt ergens op de grens tussen lesbo- en heteroland.

Toen ik enkele jaren geleden als naïef Brabants meisje ging studeren in de ‘grote stad’, had ik amper ooit een pot/flikker van dichtbij gezien. Nou ja, op het lesbische stelletje na dan dat vroeger naast mijn ouderlijk huis woonde. (Ik stond er als 6-jarig meisje niet echt bij stil dat die twee ook nog andere dingen samen deden dan onkruid wieden en ramen wassen, dus dat telt niet). Ik was dan ook redelijk verbaasd toen een paar (normaal gesproken op mannen georiënteerde) meiden uit mijn net gevormde vriendinnengroepje meer dan vriendschappelijke gevoelens voor elkaar bleken te koesteren. Niet dat ik het vervelend of ongemakkelijk vond, ik stond er vooral van te kijken omdat ik het nooit achter ze gezocht had.

Toen een van hen later definitief de mannen afschreef, was dat echter allang geen verrassing meer. Vanaf dat moment keek ik gewoon mee naar ‘goeie tieten’ en wisselden we onze favo heterokroeg af met de betere homo/lesbo tenten. Wat me prima beviel, vooral homo’s bleken het gezelschap van een hetero vrouw die gezellig mee zeurt over gebroken nagels en het gebrek aan lekkere kerels in de buurt, best op prijs te stellen.

Ook bleek mijn voorheen-hetero vriendin een geweldig leuke smaak in vrouwen te hebben. Als zij iemand leuk vond, verliep dat in de daarop volgende weken ongeveer zo: zij scharrelde wat met de dame in kwestie, stelde mij aan haar voor, ik werd dikke maatjes met haar en tegen de tijd dat de wederzijdse interesse tussen hen verdwenen was, had ik er een nieuwe vriendin bij. Aan deze gang van zaken heb ik twee geweldige vriendinnen over gehouden, wat het totale aantal potten-vriendinnen op drie brengt. Zes zelfs, aangezien ze allen een geweldige wederhelft hebben.

Het resultaat van dit alles is dat ik vanaf het terras bijna net zo kritisch naar voorbijkomende vrouwen kijk als naar mannen. Ik voel me prima thuis in een potten/homo kroeg en ik ben dol op The L-Word.

Maar toch, als ik lang genoeg tussen de vrouwen zit, wordt mijn hetero aard bevestigd en mijn verlangen naar personen van het mannelijk geslacht groter.
Ok, het zijn soms botte, emotieloze wezens, niet in staat tot communicatie en met een te grote interesse in bier, voetbal en computergames. Ze hebben daarentegen ook brede schouders, verstand van computers, een nuchter werkend brein dat mijn emotionele kijk op de wereld mooi aanvult en niet te vergeten een (in het gunstigste geval) goed gevulde boxershort…

Kortom, that’s me, zo kom ik tussen de lesbo’s terecht. In de toekomst zal ik met een kritische blik deze pottenscène om me heen becommentariëren met betrekking tot alles wat met uiterlijk te maken heeft en jullie daar verslag van uitbrengen. Van in mijn ogen te foute kledingcombinaties tot ongelakte teennagels in Teva’s (dit is jullie eerste nieuwe woord, Teva’s zijn veredelde sandalen)….

Veel liefs,

SuperSaar

Archief
Ga jij trouwen?
Voorstellen SuperSaar
Lifestyle

sitemap | disclaimer | links
© SOSHE 2006