Er zijn  1 bezoeker(s)
 
Welkom op SoShe

wij zijn het nieuwste internetplatform voor lesbische, bisexuele en heterovrouwen. Jullie kunnen to the point informatie verwachten op het gebied van cultuur, entertainment, lifestyle en trends. Dit alles brengen wij met een gezonde dosis humor. Elke twee weken worden de onderwerpen vernieuwd. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Bekijk hiervoor de advertenties in de nieuwsbrief.

Veel plezier op SoShe!
Inloggen op SoShe Profielen
Nickname
Wachtwoord

Single of the month
Memory Game

Nieuwsbrief

Naam
E-mail

Jouw naam
Naam geliefde
 

Advertentie

Februari 2006


“Gelijkheid voor lesbisch ouderpaar.”
Dat waren de woorden in de spits van een paar weken geleden.

“Kinderen van een lesbisch ouderpaar krijgen dezelfde juridische rechten als bij kinderen van een heteropaar.” Dat zou leuk zijn. Het is voor mij alweer een reden om later aan kinderen te gaan denken.

Hoe vaak denken we eigenlijk na over dat soort onderwerpen?
Ik ben nog jong, ik werk met kinderen naast SoShe en ik moet er nog niet aan denken om mijn eigen kroost te hebben.
Als ik dan een artikel als dit tegenkom dan zet het me aan het denken. Wil ik kinderen? En hoe ga ik het doen?

Ik kijk met een glimlach naar de film ‘if these walls could talk II”, waar Ellen DeGeneres en Sharon Stone druk bezig zijn om melkbussen vol met sperma heen en weer te rijden om in te brengen bij de gelukkige “baardster”. Vervolgens is het schijnbaar de bedoeling om ondersteboven te hangen tot het zaad zijn/haar weg naar de baarmoeder heeft gevonden. Uiteindelijk lukt het niet via deze weg en wordt er door middel van inseminatie een gezinnetje uitgebreid…

Ik krijg last van plaatsvervangende schaamte als ik denk aan dit soort taferelen. Of het nou om inseminatie of zelfinseminatie gaat, ik zit er niet op te wachten om met een spuitje mijn vriendin te bevruchten, en ik vind het idee van een derde vrouw erbij die mij bevrucht terwijl mijn geliefde mijn hand vasthoudt ook niet echt “je van het”.

Gelukkig ben ik nog maar 25, en heb ik nog 5 jaar te gaan tot mijn lichaam langzaam aftakelt en risico’s gaat vormen voor een ongeboren baby. Gelukkig hoef ik nog niet te denken aan baby’s uitwerpen en kan ik met een gerust hart lachen om Tina en Bette die op de kop in de slaapkamer tegen de muur hangen om een baby te kweken. Nee… ik geniet voorlopig gewoon van de pottenfilms en nieuwsberichten die dit enge onderwerp behandelen.

  Hoofdredactrice SoShe

Archief
April
Maart
Februari 2006
Januari
December 2006

sitemap | disclaimer | links
© SOSHE 2006