Er zijn  1 bezoeker(s)
 
Welkom op SoShe

wij zijn het nieuwste internetplatform voor lesbische, bisexuele en heterovrouwen. Jullie kunnen to the point informatie verwachten op het gebied van cultuur, entertainment, lifestyle en trends. Dit alles brengen wij met een gezonde dosis humor. Elke twee weken worden de onderwerpen vernieuwd. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Bekijk hiervoor de advertenties in de nieuwsbrief.

Veel plezier op SoShe!
Inloggen op SoShe Profielen
Nickname
Wachtwoord

Single of the month
Memory Game

Nieuwsbrief

Naam
E-mail

Jouw naam
Naam geliefde
 

Advertentie

November 2006


Halloween, een feest dat veelal wordt gevierd in Amerika en Canada. De laatste jaren zien we toch steeds meer pompoenen in de winkel liggen naarmate het einde van oktober nadert.

Persoonlijk gezien vind ik het allemaal wel leuk, het verkleden als griezel of juist niet, jezelf zijn kan soms ook al angstaanjagend genoeg zijn.

Het enige wat mij van feesten als halloween ontzettend kan irriteren zijn de schoolkinderen die in de toekomst aan de deur staan met hun lakentjes en maskertjes op voor een handje snoep.

Daar word ik bang van.

Nu is het gelukkig niet zover, we zullen het moeten doen met de kinderen die voor je deur over koeien met staarten staan te zingen. Van deze categorie scheelt het vaak dat je ze al hoort zingen alvorens ze aanbellen, zo heb je voldoende tijd om je te verstoppen en alle lampen in huis te dimmen.
Als je geluk hebt gaan ze naar je buren en komen ze anderhalve maand later terug om te zingen dat er een kind is geboren in een stal in Bethlehem.

Daarna komen natuurlijk de krantenbezorgers met hun visitekaartjes die net zolang blijven staren tot je wat kleingeld voor ze gaat halen. Ik ben zelf het type persoon die de deur dichtgooit en daarna pas aan het kleinigheidje denkt. Uit schaamte durf ik de arme man niet meer terug te roepen.

Natuurlijk is er het hele jaar door ruimte voor Jehova’s getuige, dus we kunnen in onze handjes wrijven van plezier…

Zo zien we maar, de deurbel is voor iedereen toegankelijk, of we er zin in hebben of niet.
Gelukkig hebben we genoeg tijd om ons voor te bereiden voor de deurbel die in de komende maanden veelvuldig zal gaan.

Veel plezier op SoShe!

Hoofdredactrice SoShe

Archief
April
Maart
Februari 2006
Januari
December 2006

sitemap | disclaimer | links
© SOSHE 2006