Er zijn  1 bezoeker(s)
 
Welkom op SoShe

wij zijn het nieuwste internetplatform voor lesbische, bisexuele en heterovrouwen. Jullie kunnen to the point informatie verwachten op het gebied van cultuur, entertainment, lifestyle en trends. Dit alles brengen wij met een gezonde dosis humor. Elke twee weken worden de onderwerpen vernieuwd. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Bekijk hiervoor de advertenties in de nieuwsbrief.

Veel plezier op SoShe!
Inloggen op SoShe Profielen
Nickname
Wachtwoord

Single of the month
Memory Game

Nieuwsbrief

Naam
E-mail

Jouw naam
Naam geliefde
 

Advertentie

September 2006

Inmiddels zijn we al een maand online, en zijn we best tevreden over het aantal bezoekers op de site!

Terwijl ik dit schrijf zit ik mezelf te verzadigen met een enorm bord sushi, waardoor ik moet denken aan hoe we aan de naam SoShe zijn gekomen. Samen met onze webdesigner zaten we op een avond een naam te bedenken en we hadden weer eens een groot bord met sushi in de koelkast staan. MarketingMiep trok de koelkast open en wilde de webmaster sushi aanbieden. Hij vond sushi wel lekker in de mond liggen, en daar was onze naam geboren.

Mijn rol in dit hele gebeuren?

Ik vond sushi ook wel lekker in de mond liggen en het bord was heel snel leeg…

Nadat alle ideeen rondom de site compleet waren waren we klaar voor lancering. Waar kon dat nou beter dan op de gaypride. Potten in overvloed en homo’s die graag hun (les)bische vriendinnetjes op de hoogte wilden stellen van ons nieuwe bestaan.
Onze promotie op de gaypride heeft vruchten afgeworpen, onbeschaamd mensen aanspreken over SoShe, paraderen met SoShe op ons shirtje en zelfs een discussie in de trein met dronken oude mannen hebben we overleefd.

De volgende dag hadden we een aardig bezoekersaantal en het blijft maar stijgen. Wij als hippe redactie vonden het bezoekersaantal van 1000 dan ook een reden om meteen naar de fles te grijpen en het te vieren met een fles champagne. Nou ja, champagne, het was mousserende wijn, maar de kurk knalde dus was het voor ons gewoon champagne.

Ik dacht dat ik een goede coming-out had, maar ik moet zeggen dat ik en alle anderen van de redactie best tevreden zijn over het uit de kast komen van ons online sushirolletje!

Een fijne september en veel plezier op SoShe!

  Hoofdredactrice SoShe

Archief
April
Maart
Februari 2006
Januari
December 2006

sitemap | disclaimer | links
© SOSHE 2006