Er zijn  1 bezoeker(s)
 
Welkom op SoShe

wij zijn het nieuwste internetplatform voor lesbische, bisexuele en heterovrouwen. Jullie kunnen to the point informatie verwachten op het gebied van cultuur, entertainment, lifestyle en trends. Dit alles brengen wij met een gezonde dosis humor. Elke twee weken worden de onderwerpen vernieuwd. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Bekijk hiervoor de advertenties in de nieuwsbrief.

Veel plezier op SoShe!
Inloggen op SoShe Profielen
Nickname
Wachtwoord

Single of the month
Memory Game

Nieuwsbrief

Naam
E-mail

Jouw naam
Naam geliefde
 

Advertentie

Augustus 2006

 

"Je wilt lezen wat jou interesseert en het liefst op een site of in een blad voor lesbiennes."

Dan ga je zoeken op het internet, of je koopt een pottenblad.

Wij zijn na lang surfen en zoeken tot de conclusie gekomen dat er niets bestaat waar echt in staat wat wij,  twintigers graag lezen.

Het is of te jong of te serieus en dramatisch. Wij hebben niets aan voorlichting voor tieners die worstelen met hun sexualiteit. En ook hebben wij niks aan advertenties voor lesbisch kamperen op een 50+ boerderij. Bladen met lange, dramatische verhalen over ivf problemen en iemands coming-out in Israel lezen ook niet lekker weg in bad. We wilen absoluut niemand kwetsen, maar bovenstaande onderwerpen interesseren ons gewoon niet.

Dan ga je surfen en kom je op sites die je haast niet durft te openen omdat er het een na het andere kontfronterende vieze plaatje voorbij schiet.

Dan toch maar een hetero blad, waar je tussen de lippenstift en anti huidverouderings advertenties door soms een leuk interview met Angelina Jolie of Meg Ryan vindt. Niet te vergeten alle testen en horoscopen die er nog steeds vanuit gaan dat je partner een man is. Ook zonde van je 4 euro.

Daarom zijn wij er nu voor jullie! Nooit meer geld betalen voor een blad waar je toch maar de helft van leest. Nooit meer een site openen en bang zijn voor de vieze plaatjes.

Vanaf nu, Soshe!

Niet alleen wij, maar ook een gast columnist zal jullie elke twee weken gaan verblijden met een nieuw verhaal.

Veel plezier!  

  Hoofdredactrice SoShe

Archief
April
Maart
Februari 2006
Januari
December 2006

sitemap | disclaimer | links
© SOSHE 2006