Er zijn  1 bezoeker(s)
 
Welkom op SoShe

wij zijn het nieuwste internetplatform voor lesbische, bisexuele en heterovrouwen. Jullie kunnen to the point informatie verwachten op het gebied van cultuur, entertainment, lifestyle en trends. Dit alles brengen wij met een gezonde dosis humor. Elke twee weken worden de onderwerpen vernieuwd. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Bekijk hiervoor de advertenties in de nieuwsbrief.

Veel plezier op SoShe!
Inloggen op SoShe Profielen
Nickname
Wachtwoord

Single of the month
Memory Game

Nieuwsbrief

Naam
E-mail

Jouw naam
Naam geliefde
 

Advertentie

Mijn grote idool

Voor de zoveelste keer moest ik overwerken. De winkel stond bomvol mensen terwijl het vijf voor zes was. Door een speciale actie waren alle producten in de winkel voorzien van kortingsstickers. Jeweetwel, van die afschuwelijke oranje stickers, die je vervolgens niet meer van je boek, ordner of mok afkrijgt en zon lelijke plek achterlaat.

Ik had een rij van minstens tien mensen waardoor ik toch zeker een uur later thuis zou zijn dan normaal. En juist vanavond kwam het niet uit
Ik zou naar een concert gaan, samen met mijn vriendin. Toen de advertentie groot in de kranten had gestaan, waren we direct op de dag van de voorverkoop naar het Amsterdams Uitburo gegaan om de kaartjes te kopen. De rij voor de kassa was enorm en het leek of de verkoper niet wist waar ze het over had. Wat waarschijnlijk ook zo was, want wie zet er nu iemand van 300 v. Chr. Achter de balie om kaartjes voor popconcerten te verkopen? Muse sprak ze uit als Muuuze en bij hoog en laag beweerde ze dat Sarah Bettens niet eens bestond. Yeah right.

Samen met nog vijf kaartjes voor andere concerten gingen we met een megasmile op ons gezicht weer naar buiten. De weken daarna waren de kaartjes in een laatje belandt en dachten we er vrij weinig aan. Totdat we ons zondag ineens realiseerden dat we over twee dagen al zouden gaan! Vandaag was ik uit mn bed gesprongen. Het is onmenselijk en levensgevaarlijk om uit bed te springen, zeker als je een hoogslaper hebt ☺ . Ik was vroeg op mijn werk en zelfs de vervelendste klanten konden me vandaag niks schelen, maar nu het zes uur is, zou ik het liefst iedereen met een bezem de deur uitvegen. Of wat mij betreft gewoon zelf weggaan en al die mensen lekker in de winkel laten. 

Eindelijk een half uur later was iedereen weg en heb ik het geld geteld. Snel kleed ik me om en sprint naar mn fiets toe. Op weg naar het Centraal word ik bijna drie keer overreden en heb ik besloten dat elk rood stoplicht voor mij groen betekent. Ondertussen belt mijn vriendin om te vragen waar ik in godsnaam blijf. Ik hang snel op en fiets verder. Geen tijd voor. Eenmaal op het station is er een spoorwijziging en moet ik naar het achterste spoor rennen (ach ja, ik had niet anders verwacht van de NS). Nog net spring ik tussen de fluitende deuren naar binnen en ga op zoek naar mijn lief. Met een zucht plof ik naast haar neer. Ik kus haar. We kijken elkaar aan en beginnen dan bijna te gillen, we gaan naar Gavin de Graw!

Ook al heb ik hem vorig jaar ook al een keer zien optreden en luister ik tegenwoordig niet meer zo vaak naar zijn cd, toch is dit het ultieme concert voor mijn vriendin en ik. Toen we verliefd op elkaar werden luisterden we allebei naar deze muziek en dachten ondertussen aan elkaar. Hoe romantisch. Eenmaal in Utrecht gillen we net als alle tienermeisjes wanneer hij het podium opkomt en lachen we om zijn grapjes, ook al verstaan we de helft er niet van. Ook al is Gavin niet mijn grootste idool, toch kun je behoorlijk gek gaan doen als je een bekende Nederlander of bekende Buitenlander ziet.
Maar gelukkig doet iedereen dat

Columniste: Annemarie


sitemap | disclaimer | links
© SOSHE 2006